top of page

Josep Muñoz ha estat reconegut per la seva professionalitat i col·laboració amb la policia reusenca i la coordinació entre els cossos del territori.

image_large.jpeg

L'excap de la Policia Local de Cambrils, Josep Muñoz, va rebre ahir a la tarda un reconeixement a la seva professionalitat i col·laboració amb la Guàrdia Urbana de Reus i la coordinació entre els cossos de seguretat del territori, en el marc de la celebració de la festa patronal de la Guàrdia Urbana de Reus.

L’acte institucional de lliurament de les distincions, que es va portar a terme al Teatre Bartrina, va ser presidit per l’alcalde de Reus, Carles Pellicer, i la regidora de Seguretat Ciutadana, Convivència i Civisme, Dolors Vàzquez, i va comptar amb la presència de representants del departament d’Interior de la Generalitat i de la resta de cossos i forces policials, així com representants del moviment veïnal.

Josep Muñoz es va jubilar el passat 30 de juny després d’una trajectòria professional de 40 anys a la Policia Local de Cambrils. Muñoz va entrar a formar part del cos de seguretat cambrilenc com a agent el 27 d’abril de 1982, quan la plantilla només tenia 18 guàrdies. Deu anys més tard va ascendir a sergent i el 2002 va fer el primer curs de sotsinspector que es va oferir a policies locals i mossos. Del juliol del 2010 fins al juny del 2022 va ser el cap de la Policia Local de Cambrils.

Durant la festa patronal de Sant Miquel també es van lliurar distincions als membres de la Guàrdia Urbana de Reus en reconeixement als serveis prestats, als serveis distingits i al mèrit professional, així com al mèrit ciutadà.

bottom of page