top of page

L’Ajuntament de cambrils concedeix
la medalla d’honor de la vila a Siscu Morell per la seva lluita contra l’ELA

El cambrilenc ha estat membre actiu de nombroses entitats i s’ha erigit com a abanderat de la lluita contra l’ELA des que va ser diagnosticat. El Ple també ha aprovat atorgar quatre Mencions honorífiques i quatre Medalles al mèrit a persones i entitats que han destacat en diferents àmbits.

SwimforELA.jpg

El Ple Municipal de Cambrils ha aprovat avui per unanimitat atorgar la Medalla d’Honor de la Vila al cambrilenc Siscu Morell i Ruhi, que després de ser diagnosticat d’Esclerosi Lateral Amiotròfica (ELA) s’ha erigit com a abanderat de la lluita contra aquesta malaltia neurodegenerativa, col·laborant en nombrosos actes i accions solidàries arreu del país.

 

El Ple també ha acordat concedir quatre Mencions Honorífiques a entitats i persones que han destacat en qualsevol àmbit de la vida de la ciutat o bé commemoren efemèrides destacades.

 

Les persones mereixedores d’aquestes distincions han estat Rosa Maria Barberà Rué, per 50 anys de dedició a la pedagogia de la dansa; Fina Mestres Ventura, referent en la implantació dels estudis de Formació Professional a la demarcació, i  Manuel Niñerola Cornado, membre fundador de diverses entitats en el món de la construcció i l’empresariat. La Colla Gegantera Tota l’Endenga també ha estat reconeguda amb una menció honorífica coincidint amb el 30è aniversari de l’entitat.

bottom of page