top of page

LA TECA TEATRE prepara ja la seva estrena d’aquest Nadal

El grup cambrilenc LA TECA TEATRE ha començat ja a assajar l’obra que estrenaran el dia de Nadal al Casal parroquial del Port de Cambrils. Aquest any l’obra escollida és “Històries curtes en espais tancats “de Vicente Cañon, i la dirigeix la Tere Franch que ja ha dirigit algunes de les representacions dels últims anys. En aquesta ocasió hi intervenen deu actrius i actors, membres del grup de La Teca Teatre.

teca 1.jpeg

Sense voler fer spoliler,  l’obra d’aquesta temporada recull  situacions divertides que faran riure els espectadors. Petites històries  tretes de la vida real, com ara qui no ha compartit seient en un tren o en un avió i li ha tocat un passatger al costat no massa recomanable? o qui no ha parlat mai amb algú sense recordar el nom del seu interlocutor, o de què el coneix?.

“Històries curtes en espais tancats” s’estrenarà com és tradicional el dia de Nadal a la nit al Casal, i es repetirà el dissabte 30 de desembre a la nit, i el dia Cap d’Any a la tarda. També es podrà tornar a veure a Cambrils pels dies de la Fira del 2024.

A més La Teca realitza també actuacions per altres poblacions de les nostres comarques. Aquesta temporada han interpretat  amb gran èxit l’obra P.I.G.S.  a Vila Seca, Botarell, Montbrió, Solivella, Reus i Vilanova d’Escornalbou.

FOTOS LA TECA
El grup cambrilenc la Teca preparant l’obra d’aquesta temporada “Històries curtes en espais tancats”

bottom of page