top of page

“DEIXA’T PRENDRE EL PÈL” recapta 23.623 euros per l'àrea d'oncologia pediàtrica de la Vall d'Hebron

Més de 50 professionals de la barberia, perruqueria i estètica van oferir els seus serveis el passat diumenge al port de Cambrils. La campanya continua oberta i es poden seguir fent donacions fins el 30 de setembre a través de la pàgina https://tiquets.deixatprendreelpel.com

image_large (5).jpeg
foto15.jpeg

La sisena edició de la campanya solidària “Deixa’t prendre el pèl” ha recaptat 23.623 euros entre les donacions prèvies i els diners recollits en la jornada de diumenge al Port de Cambrils. La iniciativa continua oberta i es poden seguir fent donacions fins el 30 de setembre a través de la pàgina web https://tiquets.deixatprendreelpel.com.

La recaptació d’enguany es destinarà al projecte de transformació de la planta d’oncologia i hematologia pediàtrica de l’Hospital Vall d’Hebron de Barcelona, impulsat per les fundacions A. Bosch, Aladina i Small amb la campanya “Realitat Millorada”.

Dels 23.623 recaptats per “Deixa’t prendre el pèl”, 14.669 corresponen a donacions realitzades abans de l’esdeveniment de diumenge i 8.954 euros procedeixen de la venda de tiquets i altres activitats de la jornada solidària.

Els més de 50 professionals de la barberia, la perruqueria i l’estètica que hi van participar van realitzar un total de 623 serveis, mentre que el Club de Rem va vendre 92 tiquets per les passejades en barca i Tiburón Crossfit va oferir 25 tastets d’aquesta pràctica esportiva. Les activitats es van complementar amb paradetes solidàries, photocall, música en directe, servei de bar amb fideuà, un espai fotogràfic i sortejos, entre d’altres.

bottom of page