top of page

L’alcalde rep una seixantena
de cambrilencs i cambrilenques que celebren el seu 70è aniversari

La recepció institucional va tenir lloc diumenge al matí a la Sala de Plens de l'Ajuntament de Cambrils. 
Posteriorment, el grup “Collita del 52” va allargar la festa amb un dinar de germanor 

Navegant per Cambrils

L'alcalde de Cambrils, Oliver Klein, i diversos regidors i regidores del consistori, van oferir ahir diumenge al matí una recepció institucional a un grup de 58 cambrilencs i cambrilenques han fet o faran 70 anys durant aquest any 2022.  
 

Després de fer la fotografia oficial davant de l'Ajuntament, els i les participants van entrar a la Sala de Plens, on l'alcalde els va dirigir unes paraules i es va fer el lliurament d'obsequis. En aquesta ocasió, cada homenatjat i homenatjada va rebre una làmina original diferent elaborada per l'artista cambrilenc David Callau.   
 
Posteriorment, la celebració del grup autoanomenat “Collita del 52” va continuar amb un dinar d’aniversari en un restaurant de la localitat, amenitzat amb activitats com l’elecció de la pubilla i les damisel·les d’honor.  
 
La festa de diumenge va ser l’acte principal d’un programa d’activitats que es va obrir el 12 de febrer amb un esmorzar de forquilla i s’ha allargat durant tot l’any 2022, a diferència dels aniversaris anteriors, que es concentraven en un sol dia.   
 
Durant tots aquests mesos la colla ha organitzat visites culturals (com la Ruta dels Espais de la Guerra Civil de Cambrils del setembre o la visita a la Casa Museu Mas Miró de Mont-roig del juny) i trobades gastronòmiques com un sopar-sindriada celebrat a l’estiu, així com també excursions, caminades, cafès tertúlia i una projecció de vídeos, entre altres activitats.  

bottom of page