top of page

El tram nord de l'avinguda Vilafortuny de Cambrils estrena enllumenat 

Aquesta via no estava il·luminada entre la rotonda de l’accés a l’A7 i la rotonda de l’avinguda Mas d’en Bosch. La instal·lació dels fanals ha anat a càrrec de la brigada municipal amb un pressupost de 31.938 euros. L’Ajuntament preveu la substitució de 2.000 lluminàries antigues per noves làmpades de tecnologia LED per millorar-ne l’eficiència.

image_large (4).jpeg

El Departament de Serveis Generals i Medi Ambient de l’Ajuntament de Cambrils ha il·luminat el tram de 250 metres de l’avinguda Vilafortuny comprès entre la rotonda d’accés a l’A7 i la rotonda de l’avinguda Mas d’en Bosch, que encara no comptava amb enllumenat públic.

La instal·lació dels 9 fanals i les 11 lluminàries LED, que s’han posat en servei aquest agost, ha anat a càrrec de la brigada municipal, amb un pressupost de 31.938 euros.

D’altra banda, l’Ajuntament està substituint les antigues lluminàries de mercuri per noves làmpades de tecnologia LED a diferents punts del terme municipal amb l’objectiu de millorar l’eficiència energètica, disminuir el consum elèctric i adaptar-se a la normativa. Cal destacar que, a més del baix consum, els nous equips redueixen la contaminació lumínica, tenen una llarga vida útil i necessiten poc manteniment.

En total l’Ajuntament preveu renovar uns 2.000 punts de llum amb un pressupost de compra de lluminàries de 263.634 euros. A hores d’ara ja s’han substituït lluminàries a la urbanització La Dorada (carrer Cèsar Martinell), al Raval (avinguda Adelaida, Camí de la Creu i Pere Morató), a la zona del Port (carrer Robert Gerard), al passeig Marítim de Llevant (entre el Nàutic i la Riera de Riudoms), al PP2 (carrers Ebre, Segre, Gaià, Llobregat, Anoia i Corralet), a la urbanització Quatre Camins, a la urbanització Els Ametllers, a l’Avinguda Vilafortuny (entre el vial del Cavet i el Castell de Vilafortuny) i a la urbanització Mas Olivé. Totes aquestes millores de les instal·lacions d’enllumenat exterior s’estan portant a terme amb recursos propis i la brigada municipal.

bottom of page