top of page

L’Ajuntament de Cambrils i Ecovidrio instal·len dos contenidors roses pel càncer
de mama

La campanya solidària “Recicla el vidre per elles" vol sensibilitzar la població sobre la importància de la prevenció i l’autoexploració.

.

contenidorecovidrio.jpg

El regidor de Sostenibilitat de l’Ajuntament de Cambrils, Alejandro Garcia; la regidora de Salut, Gemma Balanyà, i el gerent d'Ecovidrio a Catalunya, Ivan Costa, han presentat avui la campanya solidària “Recicla el vidre per elles”, davant d’un dels dos contenidors roses que s’han instal·lat a Cambrils per sensibilitzar la població i recaptar fons per a la recerca del càncer de mama a través del reciclatge d'envasos de vidre.  

 

El regidor de Sostenibilitat ha explicat que l’Ajuntament i Secomsa comparteixen els valors de la campanya d’Ecovidrio, que servirà per conscienciar la ciutadania de la importància de la prevenció i el diagnòstic precoç per lluitar contra aquesta malaltia. En la mateixa línia, la regidora de Salut ha recordat les recomanacions d’autoexplorar-se i realitzar-se els controls corresponents per poder detectar la malaltia en una fase inicial i millorar el pronòstic.  

 

Per la seva banda, el gerent d’Ecovidrio ha explicat els objectius de la iniciativa, que enguany arriba a la novena edició amb la participació de 140 municipis de tot l’Estat. A Cambrils s’ha instal·lat un contenidor de reciclatge de vidre de color rosa a la plaça Aragó i properament se n’instal·larà un altre al passeig Albert.  

 

Els diners recaptats aniran destinats a la Fundación Contigo contra el Càncer de la Dona, per promoure la recerca, principalment del càncer de mama i millorar la qualitat de vida de centenars de milers de dones. Enguany també s’han unit a l’equip d’Ecovidrio i la Fundació Contigo les jugadores de futbol de primera divisió Virginia Torrecilla, Alba Redondo i Eva Navarrojugadores, que donen suport a la campanya. 

 

La iniciativa solidària pretén conscienciar als ciutadans de la importància de la cura del medi ambient a través del reciclatge de vidre, al mateix temps que promou la recerca i la prevenció del càncer de mama. Cal tenir en compte que el càncer de mama és una malaltia que afecta 1 de cada 8 dones a Espanya i es calcula que es diagnostiquen més de 2 milions de casos cada any al voltant del món. 

bottom of page