top of page

Cambrils presenta la programació d’arts escèniques de la temporada de tardor

El cartell està format pet 15 espectacles de teatre i música, inclosos als cicles Diumenges al Teatre, Cripta de l’Ermita i Accents. El calendari s’inaugura el 24 de setembre amb un homenatge a Pau Casals a la Cripta i un espectacle familiar de titelles i música al Teatre del Casal.

380b1143-63db-4d10-abf8-2f4d31ba5fb4.jpg

La temporada d’arts escèniques de tardor de Cambrils portarà 15 espectacles als escenaris de la Cripta de l’Ermita, el Teatre del Casal i la Torre del Llimó. La programació de música i teatre, que forma part dels cicles Diumenges al Teatre, Cripta de l'Ermita i Festival Accents, s’ha presentat avui en una roda de premsa que ha anat a càrrec de l’alcalde de Cambrils, Alfredo Clúa; el regidor de Cultura, Jordi Barberà; la presidenta de la Coral Verge del Camí, Lídia Utset, i el director del festival Accents, Isaac Albesa.  

 

L’alcalde de Cambrils, Alfredo Clúa, ha destacat la qualitat de totes les propostes, i ha explicat que, com a novetat, enguany un dels concerts del festival Accents tindrà lloc a la Torre del Llimó. Al seu torn, el regidor de Cultura, Jordi Barberà, ha posat en valor el treball conjunt del Departament de Cultura de l’Ajuntament amb la Coral Verge del Camí, l’associació La Mar de Jazz i Empenta Cultural (promotora del Festival Accents).

 

A continuació, la presidenta de la Coral ha afirmat que el programa inclou concerts d’alt nivell, en un espai que enamora a tothom, amb un piano excepcional i elogiat per diferents artistes. Finalment, el director del Festival Accents ha parlat dels quatre concerts inclosos al festival, que enguany celebra el seu 10è aniversari.  

 

La temporada de tardor s’inaugurarà el 24 de setembre amb un espectacle de Diumenges al Teatre i un concert a la  Cripta de l’Ermita. A les 17:30 hores, el públic familiar gaudirà de l’obra de teatre Mos-Kids de la companyia Alea Teatre, i  les 19 hores el violoncel·lista Roger Morelló oferirà una actuació en homenatge al mestre Pau Casals en el 50è aniversari de la seva mort. Tota la programació compta amb la col·laboració de la Diputació de Tarragona i la Generalitat de Catalunya. Els programes es poden consultar a cambrils.cat/cultura.

 

Concerts a la Cripta

El cartell musical de la temporada de tardor de Cambrils està format per nou concerts a la Cripta de l’Ermita i tres més en altres espais (la Torre del Llimó, el Teatre del Casal i el Centre Cultural), que s’oferiran entre el 24 de setembre i el 28 de gener. La venda d’entrades és realitza online a través de la plataforma www.codetickets.com.

 

Com és habitual, la programació continua oferint una gran varietat de concerts que donen cabuda a un ampli ventall d’estils i músiques, amb la voluntat d’arribar a tots els públics, i compta amb propostes del festival Accents, que s’estén per altres municipis del territori.

Roger Morelló oferirà la primera actuació el diumenge el 24 de setembre, amb l’espectacle “La veu de Casals”. El 8 d’octubre el públic gaudirà d’un concert íntim de cant del baríton tarragoní ÀNGEL ÒDENA acompanyat de Miquel Ortega al piano.

 

El 22 d’octubre, dins del Festival Accents, Halldor Mar presentarà el seu últim disc “El mar no té camins”. Seguint amb l’Accents, el 5 de novembre Mireia Feliu, acompanyada del piano de David Mengual, cantarà a la seva tieta Núria Feliu, que sempre ha format part del seu univers sonor.

El diumenge, 12 de novembre, la Coral Verge del Camí presentarà Nacho Melús amb el treball “Heaven & Earth” per convidar-nos a descobrir què succeeix si la música gospel s’apropa al ritme del compàs flamenc. I el 17 de desembre serà l’hora del tradicional concert de Nadal de la Coral Verge del Camí, que donarà el tret de sortida de la festes nadalenques.

 

La Mar de Jazz de Cambrils oferirà dues actuacions a la Cripta. Dissabte 30 de desembre,  Jaume Vilaseca envoltat de musics creatius i arriscats de l’escena barcelonina, presentarà “Four suites. The Music of Yes 1971-1977”, una nova proposta del pianista basada en la música de la banda britànica Yes. I el diumenge 7 de gener, arriba el Concert de Reis amb l’actuació de Felix Rossy Quintet.

Per acabar, el diumenge 28 de gener, Mirla Riomar Trio pujarà a l’escenari de la Cripta amb l’espectacle “Afrobrasilera”, un viatge al cor de Brasil, que batega al ritme dels tambors i que fa bategar els cors.

D’altra banda, també s’han programat concerts en altres espais. A la Torre del Llimó, com a celebració del 10è aniversari del Festival Accents,  el divendres 6 d’octubre, Montse Castellà presentarà el seu nou treball discogràfic “Orgànic”; al Centre Cultural, el 3 de novembre, Gabriel Kass posarà música a un tast de vins, i al Teatre del Casal, el 15 de desembre, hi haurà el Concert de Nadal del saxofonista Benjamin Herman Trio.

 

Diumenges al teatre

Diumenges al Teatre enceta un nou cicle de teatre familiar organitzat pel Departament de Cultura de l’Ajuntament de Cambrils. En aquesta temporada, de setembre a novembre, la programació inclou tres espectacles que busquen  una oferta variada dins de les arts escèniques, amb el suport del grup La

 

Teca Teatre.

Alea Teatre obrirà la temporada el 24 de setembre amb l’espectacle “Mos-Kids” de titelles, dansa i música. El 22 d’octubre Marcel Gros presentarà “Petit Univers” amb el seu humor i imaginació i el 19 de novembre la Pera Llimonera portarà al Teatre del Casal “Un vestit Nou per a l’Emperador”.

Com a novetat, les entrades són numerades i es poden comprar a www.entrapolis.com al preu de 4 euros. Tots els espectacles a les 17:30 hores al Teatre del Casal Parroquial (plaça de l’Església de Sant Pere).

 

Diumenges al Teatre va néixer fa 22 anys per tal d’apropar la cultura, la diversió, l’aprenentatge, els valors i l’entreteniment a petits i grans.

bottom of page