top of page

El nou cartell, amb el lema Fira’t, transmet la il·lusió de retrobar-se a la fira, amb un collage d’emocions, records, colors, experiències i vivències

Fira2023.jpg

Recordar emocions, vivències, colors i experiències viscudes. Aquest és l’objectiu de la nova imatge gràfica de la Fira de Cambrils, que se celebrarà els dies 2, 3 i 4 de juny en el que serà la seva 64a edició. El nou cartell de la Fira, elaborat amb la tècnica del collage, vol transmetre la il·lusió de retrobar-se amb amistats i família. Tot plegat, sota el lema ‘Fira’t’.

 

Fira’t ve de firar-se,  tota una actitud cambrilenca. Transmet els records de fira, com per exemple les olors dels dolços de les Firetes, les rialles de les criatures gaudint, les abraçades amb la gent propera, els sons de la música i les atraccions o la il·lusió de les compres fetes durant la Fira . “A Cambrils, firar-se és esperar la Fira amb ganes i emoció. Tenim moltes ganes de tornar a gaudir, ja estem impacients pel primer cap de setmana de juny”, diu el regidor de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Cambrils, Juan Carlos Romera.

El cartell s’ha elaborat amb la tècnica del collage i compta amb colors lluminosos. Una figura d’una dona i un home somrient i alegres s’ubiquen al centre del cartell amb bosses a la mà, una acció habitual durant els tres dies de fira. Al voltant, es poden veure imatges com els globus o els tendals, que també són elements característics del recinte firal i de les firetes.

 

El nou cartell es presenta una setmana després de l’obertura d’inscripcions per a expositors, que s’allargarà fins el dia 17 d’abril. L’objectiu és que aquest any s’arribi a un nou rècord d’empreses i negocis del territori, però també internacionals. En l’edició anterior, més d’un centenar d’expositors van omplir els carrers de Cambrils. L’esdeveniment també va comptar l’any 2022 amb l’assistència de més de 43.000 persones, que van poder gaudir d’una àmplia oferta d’expositors, activitats per a tota la família, tallers i música.

 

Els espais d’exposició es comercialitzen amb uns imports que van des dels 192,53 euros per al lloguer d’un a tres espais fins als 124,97 euros per a la contractació de 9 o més espais. Per altra banda, els sectors del caravàning, vehicles elèctrics i energies renovables, que s’ubicaran al Parc del Pinaret, tenen tarifes reduïdes d’entre 125 euros i 75 euros per espai. Cada estand tindrà una mida aproximada de 15 m2 i compten amb servei d’electricitat inclòs de fins a 1.500 W.

bottom of page