top of page

La nova agenda trimestral d’activitats lúdiques i formatives s’adreça a joves d’entre 20 i 30 anys. La primera edició, d’octubre a desembre, recull diversos tallers d’àmbit laboral i d’autocura, una sortida cultural i el projecte Akadèmia. Les inscripcions es podran fer online o presencialment a partir del proper dilluns 10 d’octubre.

image_large.png

El Departament de Joventut de l’Ajuntament de Cambrils estrena el programa JOVES+20. Es tracta d’una agenda d’activitats lúdiques i formatives adreçades a joves d’entre 20 i 30 anys que tindrà un format trimestral i vol donar resposta de proximitat a les necessitats de les persones joves d’aquesta franja d’edat.

La regidora de Joventut, Natàlia Pleguezuelos, ha explicat que amb la iniciativa “es recull la demanda per part de joves de més de 20 anys de poder fer activitats amb grups de la seva edat, entenent que l’etapa de 12 a 35 anys a la qual atén i es dirigeix el Departament és molt ample i diversa”.

La regidora ha afirmat que el nou programa “és una aposta per poder recuperar activitats lúdiques per a joves que eren molt demandades, seguir fent formació en ocupació laboral específica a nivell local i subvencionada, així com altres formacions d’autocura, per acompanyar als joves a partir de 20 anys que tenen unes altres necessitats de l’adolescència”.

D’aquesta manera, el programa J+20 (de 20 a 30 anys) i l’Estenedor (de 12 a 20) configuraran a partir d’ara l’oferta formativa i lúdica de Joventut, segmentada per edats, de proximitat, programada al llarg de tot l’any i subvencionada per facilitar-ne l’accés.

 

 

Programació de la primera edició de J+20 (d’octubre a desembre)

El programa J+20  és una de les novetats que integrarà el nou Pla Municipal de Joventut de Cambrils i es caracteritzarà per integrar formacions laborals específiques per joves, formacions d’autocura, activitats i sortides culturals, entre altres propostes. En el cas que, puntualment, alguna activitat sigui oberta a menors de 20 anys s’especificarà en la informació.

En aquesta primera edició, d’octubre a desembre, s’oferiran 3 tallers de l’àmbit laboral (dos dels quals seran en format virtual) i dos tallers d’autocura per conèixer remeis naturals i reconèixer plantes per elaborar una farmaciola natural i elaborar productes de cosmètica natural.

A més, es reprèn la sortida cultural que es va haver d’anul·lar dos anys consecutius amb motiu de la pandèmia, que en aquesta ocasió serà a València, i el programa també inclou el projecte d’educació emocional per a joves de 18 a 23 anys L’Akadèmia.

Les inscripcions es podran fer a partir del proper dilluns 10 d’octubre de manera presencial a l’espai SIJ de l’Ateneu o virtual al web www.joventutcambrils.cat.

AKADÈMIA

Tens ganes d'autoexplorar-te i saber què és el que et fa sentir bé?

Divendres de 18 a 20h. A partir del 7 d'octubre fins el 16 de juny

Per a joves de 18 a 23 anys

A l'Ateneu Juvenil. Gratuït

 

 

FEM LA NOSTRA FARMACIOLA

Mostra i reconeixement de plantes i elements naturals que tenim a l'abast i poden formar part de la nostra farmaciola natura. Elaboració pràctica de tres preparats medicinals; xarop, ungüent i macerats.

Dimecres, 26 d'octubre de 17:30h a 19:30h.

De 20 a 35 anys.

A càrrec de La Silvestrina

 

 

TALLER: COM FER PRÀCTIQUES A L'ESTRANGER?

Coneix tots els programes que s'ofereixen i experiències per fer pràctiques a l'estranger

Dimarts, 8 de novembre de 17 a 18h

Virtual. Gratuït

 

 

TALLER: COM PUC TREBALLAR A L'ESTRANGER?

Coneix les diferents oportunitats i programes que hi ha per a la mobilitat internacional en el món de l'ocupació

Dimecres, 9 de novembre de 17 a 18h

Per a joves de 16 a 30 anys

Virtual. Gratuït

 

 

SORTIDA CULTURAL A VALÈNCIA

Vine amb nosaltres a visitar València!

Del 18 al 20 de novembre

Per a joves de 16 a 30 anys

Inclou transport, allotjament amb esmorzar i entrada al Museu de les Ciències.

45 euros

 

 

COSMÈTICA ORGÀNICA

Farem ús de diferents ingredients naturals per poder crear els nostres productes cosmètics de forma senzilla beneficiosa per la nostra salut. Elaborarem desodorant, un detox facial i corporal i receptes de neteja de boca i dents.

Dimecres, 23 de novembre de 17:30 a 19:30h

De 20 a 35 anys

A càrrec de La Silvestrina

A l'Ateneu Juvenil. 5 euros

 

ESCAPE ROOM LABORAL

Salva la humanitat abans que sigui extingida per la propagació d'un virus altament letal

Dilluns, 19 de desembre de 16 a 19h.

Per a joves de 16 a 30 anys

A l'Ateneu Juvenil. Gratuït

ProgramaJ20.jpeg
bottom of page