top of page

L’alcalde de Cambrils en funcions, Oliver Klein, ha rebut un grup de 80 persones aquest matí a la Sala de Plens de l’Ajuntament

Captura de pantalla 2023-06-05 a las 11.32.52.png

Data de publicació: 01/06/2023
Temàtica: Cultura, Destacat

 

L’Aula d’Extensió Universitària de la Gent Gran de Cambrils ha celebrat el seu 25è aniversari avui amb una recepció a l’Ajuntament de Cambrils, un passeig amb el trenet turístic i un dinar de germanor que ha reunit una vuitantena de persones.

 

La recepció a la Sala de Plens ha començat amb els parlaments de l’alcalde en funcions, Oliver Klein, que ha felicitat l’Aula per la seva tasca, ha afirmat que és un projecte molt potent i participatiu i ha explicat que va ser de les primeres que es van crear al Camp de Tarragona.

 

Per la seva banda, el president de l’Aula, Lluís Álvarez, ha repassat l’evolució del projecte, ha destacat l’èxit que estan tenint les sortides per conèixer l’entorn que complementen les conferències, i ha recordat els impulsors del projecte a Cambrils: Josep Maria Vallès, Josep Salceda, Teresa Mariné, Anton Mendoza, i Ignasi Delgado.

Les Aules d’Extensió Universitària de la Gent Gran són un projecte social engegat per les principals universitats catalanes que busca donar una sortida a les inquietuds culturals de la tercera edat. La URV, dins la seva política de participació cívica, és conscient de la importància de la seva relació amb l’entorn social i per això hi participa de ple. A més, vol ajudar a donar una alternativa al temps de lleure dels principals implicats i protagonistes de la iniciativa, la gent gran, propiciant que estiguin al dia de nous coneixements en àmbits molt diversos i sobre els quals manifesten interès.

 

Durant el darrers anys, les Aules de la Gent Gran s‘han anat multiplicant arreu de Catalunya, afavorint també un gran creixement del nombre de participants. A les comarques de Tarragona el funcionament ha estat molt exitós, i el nombre d’aules i de participants també s’ha vist incrementat. La programació de Cambrils es pot consultar en aquest enllaç.

bottom of page