top of page

Cambrils tornarà a ser la seu principal del Mundialito de futbol infantil del 2 al 8 d’abril. L’alcalde de Cambrils, Oliver Klein; la regidora d’Esports, Natàlia Pleguezuelos; la regidora de Turisme, Yolanda Burgos; la directora general del Mundialito, Nilda Gutiérrez, i el director esportiu, Ricardo Godoy, han presentat avui la 28a edició d’aquest campionat internacional que reunirà a Cambrils més de 3.800 jugadors, jugadores i personal tècnic d’equips d’arreu del món procedents de 25 països diferents.

 

L’alcalde de Cambrils ha manifestat el seu entusiasme per acollir una vegada més el campionat internacional i per l’ambient que es viurà aquests dies de Setmana Santa a Cambrils amb tots els nens i nenes i les seves famílies gaudint de l’esport i de la ciutat. El director esportiu ha explicat que des de l’organització encaren aquesta nova edició amb la il·lusió de poder tornar a celebrar un Mundialito sense restriccions i amb ganes de seguir creixent en el futur.

 

La regidora d’Esports ha destacat l’aposta de Cambrils per fomentar l’esport base i l’esport femení i parlat de l’impacte de l’esdeveniment, que suposa més de 7.000 pernoctacions al municipi entre persones participants i acompanyats. La regidora de Turisme, Yolanda Burgos, també ha incidit en la repercussió de l’esdeveniment en el sector econòmic i turístic i ha posat en valor el treball conjunt del Patronat de Turisme i el Departament d’Esports per reforçar el posicionament de la destinació de turisme esportiu.

 

Durant aquest divendres i dissabte es preveu l’acreditació de totes les delegacions nacionals i internacionals i l’endemà diumenge 2 d’abril al matí ja començaran els partits, que també es jugaran als camps de Vila-seca i la Selva del Camp. El mateix diumenge a les 19:30 hores els jugadors i jugadores es reuniran a la zona esportiva de Cambrils per celebrar la cerimònia inaugural amb música, espectacles i la desfilada de tots els equips participants. El Mundialito acabarà el dissabte 8 d’abril a les 14 hores amb l’acte de lliurament de guardons que també es portarà a terme a les instal·lacions de Cambrils.

 

El torneig compta amb la participació de la majoria de grans clubs internacionals de futbol d’Europa i d’altres països com Austràlia, Brasil, Mèxic, Estats Units, Canadà o Mali. Alguns dels clubs confirmats són el Barcelona, l’Espanyol, el Girona, el València, l’Atlètic de Madrid, el Liverpool, el PSV, el Milan, l’Inter, l’Olympique de Lyon, així com una àmplia representació del club local UCF Cambrils.

L’esdeveniment, que també ses celebrarà a Vila-seca i la Selva del Camp, està organitzat per la Escuela Internacional de Futbol Ricardo Godoy. El torneig reunirà a més de 3.000 jugadors i jugadores de diferents clubs de 25 països d’arreu del món.

image_large-1.jpg
bottom of page