top of page

Cambrils emprèn i ofereix 13 sessions especialitzades en emprenedoria i captació empresarial

Els cursos, dirigits a persones emprenedores o autònomes i empreses, es portaran a terme del 28 de setembre al 15 de desembre a la Torre del Llimó. Les inscripcions es poden fer telemàticament de forma gratuïta a través del formulari http://bitly.ws/8u6E

image_large.jpeg

El servei d’emprenedoria Cambrils Emprèn de l’Ajuntament de Cambrils inicia aquest setembre un programa de tretze sessions per a persones emprenedores o autònomes i empreses.  Les sessions, que es realitzaran a la Torre del Llimó, tenen una durada d’ entre 2 i 4 hores cadascuna i pretenen donar suport, acompanyament, capacitació i adquisició de competències  a totes les persones en el seu procés emprenedor. 

Les inscripcions es poden fer de forma gratuïta a través del següent formulari: http://bitly.ws/8u6E, indicant el nom del curs que es vol realitzar. Els cursos es realitzen amb el suport del Departament d'Empresa i Treball de la Generalitat de Catalunya, dins el programa Emprèn Cat. Podeu trobar tota la informació i el contingut de els sessions al web https://cutt.ly/ACnzJ3C.

Aquestes sessions de capacitació de l’emprenedoria i de millora de competències per al món empresarial abordaran temes tant variats i alhora tant necessaris per l’èxit d’un projecte emprenedor com ara: les fases a l’hora d’iniciar un projecte emprenedor, el desenvolupament de la idea de negoci, com s’estructura un projecte empresarial, el pla d’empresa tant necessari per a trobar el finançament,  la gestió del temps per planificar correctament, les eines i els recursos digitals que podem trobar a internet i que permeten organitzar de manera molt eficient els projectes i el dia a dia de l’autònom, el comerç electrònic com avantatge i futur de la transformació digital de les empreses, la fiscalitat de l’autònom (alta i obligacions, impostos directes i indirectes, el calendari fiscal), les bases de la creativitat i la seva relació amb l’actitud emprenedora.

 

Sessions de capacitació programades

 • EINES DIGITALS:  28  de setembre de 10 a 12 h

 • CREATIVITAT PER A EMPRENEDORES: 4 d’octubre, de 9:30 a 13:30 h

 • FISCALITAT: 5 d’octubre, de 16:00 a 20:00 h

 • LES EMPRESES DEL FUTUR I LA DIGITALITZACIÓ: 18 d’octubre, de 09:30  a 13:30h

 • LES PRIMERES ETAPES PER EMPRENDRE: 20 d’octubre, de 09:30 a 13:30 h

 • EL PLA D’EMPRESA: 27 d’octubre, de 09:30 a 13.:30 h

 • FISCALITAT: 2 de novembre, de 16:00 a 20:00 h

 • LES CLAUS DEL COMERÇ ELECTRÒNIC: 10 de novembre, de 09:30 a 13:30 h

 • EL JOC D’EMPRENDRE: 7 de novembre, de 09:30  a 13:30 h

 • LEAN START-OP i BUSSINES MODEL CANVAS: 24 de novembre, de 09:30 a 13:30h

 • PREPAREM EL 2023: 30 de novembre, de 10:00 a 12:00 h

 • FISCALITAT: 1 de desembre, de 16:00 a 20:00 h

 • NO TINC TEMPS! : 15 de desembre, de 16:00 a 18:00 h

 

Sessions grupals de primera acollida

 

Paral·lelament, Cambrils Empren, a través de les sessions grupals de primera acollida, orienta sobre el conjunt de serveis que ofereix el servei municipal, així com de la necessitat de fer un pla d’empresa per tal d’analitzar la idea de negoci i la possibilitat de rebre assessorament especialitzat. Després de la sessió grupal, les persones emprenedores poden decidir continuar en el procés d’acompanyament del seu projecte emprenedor que s’ofereix des de Cambrils

Emprèn i sol·licitar una entrevista inicial

Les sessions grupals de primera acollida es porten a terme els dimarts de 9:30 a 12 h a la Torre del Llimó i es poden sol·licitar de manera gratuïta a través del següent formulari http://bitly.ws/8u6E, indicant “assistència primera acollida”.

bottom of page