top of page

L’àrea de Polítiques d’Igualtat de l’Ajuntament de Cambrils ha editat un any més un pòster calendari per l’alumnat de tots els centres educatius de primària i escoles bressols del municipi. S’han distribuït 3.822 exemplars per tal que l’alumnat se l’endugui a casa seva i també per què els centres el puguin tenir penjat a totes aules.  

 

L’edició del 2023, obra de l’il·lustrador local Christian Granero de Lypsum Studio,  porta per títol “Patis vius. Patis coeducatius” amb la finalitat de promoure i visibilitzar la importància del disseny  dels espais de joc en la infància, de cara a poder trencar amb la transmissió i reproducció d’estereotips i rols de gènere que perpetuen les desigualtats.

 

Amb lema “Deixem d’etiquetar per deixar ser”,  el pòster calendari escolar en clau de gènere vol contribuir a reforçar la tasca coeducativa que es desenvolupa als centres educatius del municipi, on la igualtat de drets i oportunitats entre nenes i nenes és un valor cabdal i un eix prioritari.

 

Es pot recollir al vestíbul de l’Ajuntament o bé descarregar-lo des del web de l’àrea d’Igualtat a través del següent enllaç: https://www.cambrils.cat/igualtat/ambits-tematics/campanyes/calendari-igualtat. A més, també estarà disponible amb la revista Navegant del mes de gener. Aquest projecte coeducatiu arriba a la sisena edició. En els anys anteriors, el calendari s’ha dedicat al trencament dels estereotips i rols sexistes, la igualtat en l’àmbit esportiu, la corresponsabilitat de les tasques domèstiques, la importància del treball de cures, i la visibilització dels diferents oficis que s’exerceixen per les persones independentment del seu sexe.

bottom of page