top of page

L’urbanització de l’accés nord a Cambrils avança a bon ritme

Els treballs de pavimentació definitiva de la nova rotonda no suposen cap tall de circulació però sí una regulació de pas alternatiu.

La nova avinguda de l’Esport millorarà la mobilitat i l’ús ordenat de l’espai al voltant de la ciutat esportiva municipal.

image00004_edited.png
image00006_edited.jpg

Les obres de construcció de la rotonda que connectarà tota la zona nord de Cambrils amb la carretera T-312 encaren la seva recta final. A dia d’avui, el ritme d’execució d’aquesta obra és el previst i ja s’està procedint a la pavimentació definitiva d’aquest vial. Els treballs constructius no han suposat cap tall de circulació, però la pavimentació implicarà, per pocs dies, una regulació de pas alternatiu que pot generar alguna retenció en hores punta.

L’alcalde en funcions i regidor d’Obra Pública, Enric Daza, ha explicat que aquesta obra “és fonamental per impulsar la gran transformació urbanística d’aquella zona que revitalitzarà el polígon Belianes al millorar-ne molt la seva connexió amb l’A-7 i l’AP-7”. En la mateixa línia ha afirmat que “el nou accés nord de Cambrils forma part de l’estratègia urbanística de l’equip de govern municipal per connectar l’Estació de Cambrils del corredor ferroviari del mediterrani, el polígon Belianes i la zona esportiva municipal a la trama urbana i, de pas, generar una nova centralitat al Barri Antic i la Parellada”.

La connexió d’aquesta nova rotonda amb l’avinguda de l’Esport, que inclou el pas del barranc Verge del Camí ja finalitzat, avança satisfactòriament i d’acord al ritme previst. Per la seva banda, la nova avinguda de l’Esport una altra obra cabdal per millorar la mobilitat i l’ús ordenat de tota la zona de davant de la ciutat esportiva municipal, també va prenent forma. Cal recordar que la urbanització de l’avinguda de l’Esport consisteix en una doble calçada lateral amb un passeig enjardinat central. L’amplada dels carrils de circulació serà de 3,20 metres, amb doble carril per cada sentit, per absorbir les necessitats de trànsit fluid dins la nova avinguda.

 

Per Enric Daza, “abordar totes aquestes obres conjuntament és un repte, però, a la vegada, és una gran oportunitat per resoldre l’ordenament d’un espai del nostre municipi que esdevindrà una nova centralitat, més tenint en compte les possibilitats urbanístiques que permet el PA-6 Pinaret. A banda, abordant totes les obres a la vegada minimitzem les molèsties, escurcem la durada dels treballs i, a més,  estalviem molts recursos de tot tipus, especialment econòmics”.

bottom of page