top of page

El 18-S, Cambrils celebrarà la sisena edició de “Deixa’t prendre el pèl”

Els ingressos per la venda de tiquets es destinaran, íntegrament,  al servei d’oncologia i hematologia pediàtrica de l’Hospital de la Vall d’Hebrón.

Aquesta iniciativa solidària va néixer a Cambrils l’any 2016 impulsada pel  barber cambrilenc Javi Torrente i un grup de professionals del sector.

Captura de pantalla 2022-09-01 a las 13.03.56.png

El diumenge, 18 de setembre, de 10 a 14h, al Port de Cambrils, participaran més de 50 professionals de la barberia i de la perruqueria que tallaran i pentinaran el cabell. També hi haurà professionals de l’estètica que faran la manicura i massatges. A més, es comptarà amb serveis de perruqueria canina per posar guap@ la teva mascota, el Club de Rem Cambrils que realitzarà passejades en barca pel Port de Cambrils, hi haurà tastets de Crossfit a càrrec de Tiburon Crossfit i els Timbalers de la Farnaca que actuaran pels presents. També comptarem amb la visita de les participants a la Fancy Women bike ride de Cambrils. Totes les persones que participen en l’esdeveniment ho fan de manrera altruista. El mateix diumenge al Port, hi trobareu paradetes solidàries, photocall, música en directe, servei de bar i degustacions, sorteigs, entre d’altres.

 

Els serveis de barberia, perruqueria, estètica, passejades en barca i tastet de crossfit es faran per cita prèvia comprant els tiquets a través de la web www.deixatprendreelpel.com.

 

Amb la compra dels tiquets dels serveis del Deixa’t prendre el pèl, et regalarem unes #ulleres de realitat millorada que podràs recollir el dia de l’esdeveniment. Des d’avui també es poden comprar les ulleres de #realitat millorada a diferents establiments de Cambrils a un preu de 2€.

 

Els establiments on es poden adquirir són: Oficina de Turisme de Cambrils, Òptica Alain Afflelou Cambrils, Òptica Gemma Salas, Òptica Art Visual, Vistaoptica Cambrils, Òptica Rovira Barenys, Òptica Cambrils, Llibreria Carlin, Licors Morell, Fruiteria Ca la Victoria i Barberia Javi Torrente.

 

Podeu seguir totes les novetats a través d’Instagram @deixatprendreelpel.oficial i a través del Facebook Deixa’t prendre el pèl.

 

Aquesta iniciativa solidària va sorgir l’any 2016, impulsada pel barber cambrilenc Javi Torrente i un grup de companys de professió amb la col·laboració de l’Ajuntament de Cambrils. L’objectiu inicial va ser ajudar en un  cas de càncer infantil al nostre municipi.

 

En el total de les cinc edicions anteriors, “Deixa’t prendre el pèl” ha recaptat a Cambrils més de 96.000€ que s’han destinat a projectes relacionats amb el càncer infantil i les malalties neurodegeneratives de l’etapa infantil.

 

Els diners recaptats en aquesta sisena edició aniran adreçats a la construcció de la nova àrea d’hospitalització d’oncologia i hematologia pediàtrica de l’Hospital de la Vall d’Hebrón de Barcelona.

 

Darrera d’aquest projecte hi han les fundacions A.Bosch, Aladina i Small que s’han unit per recaptar fons i poder transformar aquesta àrea de l’hospital de la Vall d’Hebrón en un entorn més adequat i accessible durant el temps que els infants i adolescents amb càncer i les seves famílies hagin d’estar hospitalitzats. La inversió total d’aquest projecte és de 6.172.432,40 euros i en l’actualitat es porten recaptats 5.400.000,00 euros.

 

Més informació del projecte #realitat millorada a https://realidadmejorada.org/

bottom of page