top of page

El Club Nàutic de Cambrils acull la primera competició internacional de vela de la Costa Daurada

La Golden Coast Regatta es disputarà del 9 a l’11 de setembre i hi participaran 120 regatistes d’Optimist d’Espanya, Portugal, Lituània, Turquia i Venezuela.

nautic1.jpg
nautic3.jpg

El Club Nàutic de Cambrils organitza aquest cap de setmana la competició internacional d’Optimist Golden Coast Regatta. Serà la seva primera edició i és, a més, la primera regata de vela internacional de la Costa Daurada i la segona de Catalunya.

 

A la competició s’hi han inscrit 120 regatistes de tot Espanya, a més de Portugal, Lituania, Turquia i Venezuela, fet que situa la regata al calendari a internacional de classe Optimist. Cal remarcar que és una competició mixta en la qual els participants tenen entre 7 i 15 anys.

 

En la presentació de la Golden Coast Regatta aquest dimarts al migdia, l’alcalde de Cambrils, Oliver Klein, ha destacat “el paper del Club Nàutic com a motor econòmic de Cambrils, la seva vessant social amb el municipi i portar el nom de Cambrils al més alt nivell esportiu”.

 

Per la seva banda, el president del Club Nàutic, Ramon Vallverdú, ha agraït la implicació  de l’Ajuntament de Cambrils i del principal patrocinador de la regata Car Solutions International per fer possible aquesta competició. Per Vallverdú és cabdal “l’esforç de la secció esportiva, el bon nivell de l’equip d’Optimist del Club i la implicació de les seves famílies”.

 

A continuació, la regidora d’Esports, Natàlia Pleguezuelos, ha remarcat que “cal continuar treballant per donar a conèixer més modalitats esportives i consolidar competicions com aquesta” i la regidora de Turisme, Yolanda Burgos, ha celebrat la incorporació d’aquesta regata al calendari d’esdeveniments esportius de la localitat perquè “ens posiciona a nivell internacional i ens obre a nous mercats turístics”.

 

Finalment, el director esportiu del club, Aleix Monmany, ha assegurat que “la participació de regatistes que han competit en europeus i mundials farà que la Golden Coast Regatta sigui una competició d’alt nivell”.

 

El dijous 8 de setembre serà el dia de registre de participants i entrenaments, a més de la reunió d’entrenadors a les sis de la tarda. Les proves es celebraran el divendres, dissabte i diumenge. Finalment, diumenge a la tarda es farà l’entrega de premis.

La Golden Coast Regatta té la col·laboració de la Federación Española de Vela, de la Federació Catalana de Vela, de AECIO, de l’Ajuntament de Cambrils, així com de Car Solutions International, el principal patrocinador de la regata.

 

 

Més informació:

Elisabet Pereira

premsa@clubnauticcambrils.com

977 360 531

bottom of page