top of page
Es comencen a obrir els primers aparcaments per esponjar la ciutat

L’ajuntament està obrint diferents aparcaments a una banda i altra de la ciutat. L’objectiu d’aquests dos nous aparcaments és ajudar a descolapsar  i esponjar zones de la ciutat amb dèficit d’aparcaments.

 

Els anomenats aparcaments dissuasoris estan pensast pel visitant forani i els espais es troben  més allunyat del casc urbà de la vila.

 

Abans de l’inici de temporada estaran acabats dos grans aparcaments dissuassoris amb més d’un miler de places ampliables

Mh2.jpg

- C/Miguel Hidalgo: Aparcament a la zona de Ponent a la que s'accedeix des de Carrer Orquídies i C/Josep Iglèsies, just a tocar de la Vila Romana de la Llosa. Disposa de 1.800m² aproximadament que es poden destinar a aparcament per uns 100 vehicles. A 5 minuts/400m de la Platja de La Llosa i a 12minuts/950m del Parc Pescador.

 

- Badia: Aparcament a tocar del Padel Cambrils, just al final de l'Av. Bélgica. 1.600m² on hi poden aparcar uns 70 vehicles. A 600m /10minuts del Pi Rodó/Platja d'en Fores; i a 900m/12 minuts de la Rambla Regueral; caminant.

 

Abans de la temporada d’estiu s’obriran al públic els aparcaments de ROTARY, ANTIGONS I FONT COBERTA

bottom of page