top of page

El SAI de Cambrils publica una guia orientada a famílies sobre diversitat afectiva, sexual i de gènere 

 En la publicació s’hi poden trobar diferents recursos sobre diversitat afectiva, sexual i d’identitat i/o expressió de gènere

Petita guia familiar 2.png

El Servei d'Atenció Integral (SAI) a la diversitat afectiva, sexual i de gènere LGBTIQA+ de l'Ajuntament de Cambrils ha posat a disposició de la població una nova eina de difusió amb informació especialment orientada a les famílies amb infants petits. En aquesta guia s’hi poden trobar diferents recursos sobre diversitat afectiva, sexual i d’identitat i/o expressió de gènere, així com entitats del territori especialitzades en aquesta temàtica.  

 

La guia recull i ordena en un mateix document la informació que sovint es troba dispersa amb l’objectiu de convertir-se en una eina de fàcil accés que es mantingui actualitzada. En la publicació s’hi pot consultar la informació dels projectes coeducatius que es duen a terme des del Departament d’Igualtat de l’Ajuntament de Cambrils, les entitats LGBTIQA+ i els serveis específics que hi ha al Camp de Tarragona, i recomanacions bibliogràfiques, entre altres.  

 

El document ha estat elaborat d’una forma interactiva, on diferents imatges i textos tenen els enllaços de la informació referent, permetent així, accedir-hi directament. Es pot trobar a les xarxes socials i a la web del Departament d’Igualtat www.cambrils.cat/igualtat

 

Per tal de mantenir sempre actualitzada aquesta publicació i perquè no quedi obsoleta, no s’editarà en paper. En el cas que alguna persona se la vulgui descarregar en format pdf, compta amb un codi QR que sempre enllaçarà amb l’última versió a l’última versió de la guia.  

bottom of page