top of page

Ràdio Cambrils estrena una nova temporada aquest dilluns sumant més col·laboradors

Una de les principals novetats és “El cinèfil”, un programa sobre cinema que s’emetrà tots els divendres

image_large (2).jpeg

Ràdio Cambrils estrenarà aquest dilluns 19 de setembre la nova temporada radiofònica 2022-23. La nova graella de l’emissora municipal manté gairebé tots els espais i l’equip de col·laboradors de la temporada passada i, com a novetats, incorpora un programa sobre cinema tots els divendres i tres noves col·laboracions al magazine matinal dedicades a Europa, els abusos bancaris i la sostenibilitat.

Pel que fa a la producció pròpia, continuaran els serveis informatius habituals amb un butlletí i un ampli informatiu diari, mentre que el magazine “El món de Cambrils” se seguirà emetent de dilluns a divendres. El primer convidat de ‘El món de Cambrils’, dilluns 19 de setembre, serà l’alcalde, Oliver Klein, al qual se li farà una extensa entrevista.

Seguint amb la producció pròpia, també repeteixen “Galàxia esportiva”, el programa esportiu que es podrà escoltar tots els dilluns, i “Cambrils, capital gastronòmica”, un espai de caràcter mensual que va començar el passat mes de maig i que pretén reivindicar la capitalitat gastronòmica del municipi entrevistant persones vinculades al món de la restauració.

Pel que fa als programes fets per col·laboradors i col·laboradores, es mantenen gairebé tots, incloent alguns que ja són clàssics de l’emissora com “Patrimoni col·lectiu”, “Ones de ciència”, “Vinassos”, “Espurnes de llengua”, “Una hora de cultura”, “Codi 60” o “El vol de les papallones”.

Com a novetat, cal destacar que el divendres 23 de setembre s’estrena “El cinèfil”, un programa setmanal dirigit per Jordi Sardiña dedicat al món del cinema, que farà una especial incidència en tot allò que faci referència al setè art en català. Es tracta d’una col·laboració amb elcinefil.cat, un mitjà de comunicació de referència en llengua catalana sobre l’actualitat del cinema i les sèries.

A aquest nou espai cal sumar-hi tres noves col·laboracions de seccions que es podran escoltar al magazine ‘El món de Cambrils’ i també de manera independent a radiocambrils.cat. Es tracta de “Som Europa”, que anirà a càrrec de l’especialista en temàtiques europees Marta Domènech; “Abusos bancaris”, amb l’advocat Joan Andreu Reverter, expert en dret mercantil; i “Ser sostenibles”, de la mà de Lourdes Bujalance, docent a la Universitat Rovira i Virgili.

Per altra banda, Ràdio Cambrils emetrà diversos programes especials durant la temporada 2022-23 per celebrar actes assenyalats com la Diada de Sant Jordi, la Fira Marítima o la Fira Multisectorial, entre d’altres. Així mateix, tenint en compte que el 2023 és any d’eleccions municipals, també es durà a terme una programació especial que inclourà un debat electoral i un programa especial la nit dels comicis.

bottom of page