top of page

Cambrils renova càrrec a l’executiva de l’Associació Espanyola de Destinacions Gastronòmiques

La reunió celebrada dimarts va servir per fer un anàlisi de l’estat actual de la associació i de traçar els objectius a perseguien en el futur proper

628cee64-1ee2-4c98-bb62-856d68998eb7.jpg

Cambrils ha renovat el càrrec com a responsable de tresoreria de nova comissió executiva de l’Associació Espanyola de Destinacions Gastronòmiques. Cal destacar que Cambrils forma part de la comissió des de la creació de l’associació, l'any 2009, i té la responsabilitat de la tresoreria des del 2011.

 

La recent escollida junta, liderada per Valladolid, es va oficialitzar el passat dimarts i, a més de Cambrils, entre els seus membres hi ha set destinacions més de Saborea España (Lanzarote, Logroño, Segovia, Sevilla, Valladolid, Valencia i A Coruña).

La reunió celebrada el passat dimarts va brindar l’oportunitat de realitzar un exhaustiu anàlisi de l’estat actual de la associació i de traçar els objectius a perseguir en el futur proper. Així mateix, es van donar a conèixer les estratègies de comunicació i promoció de la marca per l’any 2024, destacant de manera positiva l’acció promocional a nivell estatal i internacional de l’últim exercici.

A més de les activitats portades a terme en els mercats d’interès pel turisme gastronòmic, com França, Irlanda, Israel i Alemanya, es van presentar les innovacions que s’estan preparant per Madrid Fusión 2024, una de les cites gastronòmiques més rellevants del calendari professional. Entre les accions destaquen les noves propostes de les Destinacions Saborea Espanya, que tindran presència en aquest esdeveniment culinari, així com la propera campanya nacional titulada “Cómo te cuidas”, que es llançarà el proper any.

 

Associació Espanyola de Destinacions Gastronòmiques

Saborea España, de la qual forma part l’Associació de Destinacions Gastronòmiques, es posiciona com la primera plataforma nacional –amb vocació internacional- destinada a potenciar el turisme i la gastronomia d’Espanya, i està formada per 26 destinacions turístiques espanyoles. L’objectiu primordial del club de producte és aconseguir que els productes gastronòmics del territori siguin autèntiques experiències turístiques. Com fins ara, tota l’actualitat i les notícies relacionades amb la gastronomia espanyola se seguiran difonent a través de la xarxes socials i del blog de l’associació www.tastingspain.es/blog.

bottom of page