top of page

La urbanització de l’entorn del nou Mercadona ampliarà l’entrada al centre de Cambrils

La zona guanyarà un nou vial pel passeig de vianants, ordenarà la circulació de vehicles i comptarà amb edifici destinat a habitatges socials

obres.jpeg

Les obres d’urbanització de l’entorn del nou Mercadona, dins del Pla d’Actuació 13 L’Alforja, significaran una millora substancial de l’accés de Cambrils per l’avinguda Nova Augusta (antiga carretera N-340). La nova via d’entrada al municipi comptarà amb voreres més amples amb mobiliari urbà i arbrat pel passeig de vianants i amb dos carrils de circulació per sentit.   
 
Mentre les obres del nou supermercat de l’avinguda Adelaida avancen a bon ritme, aquesta transformació urbanística de l’entorn ja comença a intuir-se pels espais que es van obrint, en desaparèixer la tanca a la zona de l’antiga carretera nacional. 
 
El regidor d’Urbanisme, Enric Daza, ha explicat que la construcció del nou Mercadona permet “millorar un espai en ple centre de la vila que requeria d’una actuació urbanística integral i urgent” i respon a una vella reivindicació que ara ja serà, definitivament, una realitat.  
 
D’altra banda, l’actuació urbanística inclou la cessió a l’Ajuntament d’un solar al davant del Molí de les Tres Eres, entre l’avinguda Nova Augusta, l’avinguda Adelaida i el carrer Pere Moretó. En aquesta parcel·la, seguint el Pla d’Actuació, l’Ajuntament hi construirà 45 pisos d’habitatge social, a més d’una àmplia zona verda i un espai destinat a jocs infantils.

Captura de pantalla 2023-01-12 a las 14.27.21.png
bottom of page