top of page

Les dues associacions comercials han anunciat la seva aliança per compartir recursos, coneixements i iniciatives a favor del teixit empresarial. La regidora de Promoció Econòmica ha acompanyat les entitats en aquest pas per sumar esforços en benefici de l’economia i la cohesió del municipi

roda premsa.jpg

La Unió de Botiguers de Cambrils i Vila Centre han anunciat avui la unió de les dues associacions comercials per fer un pas endavant en la promoció del comerç local, l’enfortiment de la comunitat empresarial i la prosperitat del municipi. La regidora de Promoció Econòmica, Neus Cárdenas; el president de la Unió de Botiguers de Cambrils, Tomàs Sierra, i la presidenta en funcions de Vila Centre, Mar Roca, han ofert avui una roda de premsa per explicar els objectius d’aquesta aliança estratègica.  
 
El president de la Unió de Botiguers ha assegurat que es tracta d’una fita molt important pel comerç local que permetrà “unir esforços, compartir i ampliar estratègies per poder donar resposta les necessitats de teixit comercial cambrilenc” i ha afirmat que “la col·laboració sorgeix de la convicció compartida que junts som més forts”.  
 
“Busquem potenciar la vitalitat del teixit empresarial de la nostra comunitat, fomentar el creixement econòmic i oferir als nostres socis un servei millor que pugui recollir les necessitats del comerç i donar una veu mes forta i consistent davant les exigències del mercat actual”, ha explicat Tomàs Sierra.  
 
En la mateixa línia, la presidenta en funcions de Vila Centre ha destacat la bona feina feta al barri antic per l’associació, ha recordat les dificultats que van patir durant i després de la pandèmia, ha explicat l’acord amb la Unió de Botiguers per poder satisfer les diferents necessitats dels comerços de cadascun dels barris i ha animat a altres associacions a unir-se per poder treballar conjuntament i crear un entorn empresarial fort i sostenible.  
 
Mar Roca també ha posat en valor l’evolució del comerç de Cambrils durant els últims anys i ha explicat que l’objectiu és impulsar accions per donar a conèixer la qualitat de les botigues de Cambrils i convertir el municipi en un referent del comerç al territori.  
 
Per la seva part, la regidora de Promoció Econòmica, ha afirmat que aquesta aliança “és una molt bona notícia pels veïns i veïnes de Cambrils i pel comerç local perquè reforça el lideratge de dues entitats amb molt bona trajectòria”. En aquest sentit, la Neus Cárdenas ha explicat que per portar a terme un bon projecte de dinamització comercial és fonamental tenir un teixit comercial cohesionat amb un associacionisme fort i implicat.  
 
Finalment, la regidora s’ha compromès a seguir treballant conjuntament, escoltar el sector i donar suport a les seves propostes, perquè “el comerç vertebra l’economia i genera sinèrgies però també és clau per reforçar la cohesió i  el desenvolupament social del municipi”.  

bottom of page