top of page

L’Ajuntament de Cambrils, juntament amb les 3 associacions de comerciants del municipi: Unió de Botiguers de Cambrils, La Vila Comerç i la Xarxa del Port; posa en marxa la campanya 2022-2023: “Per Nadal, estimo Cambrils, compro a Cambrils” per fomentar unes compres nadalenques locals i responsables.

 

Aquestes festes, la campanya posa de manifest els beneficis que suposa consumir de forma local, una manera d’adquirir productes de proximitat de forma senzilla i ràpida, de màxima qualitat i amb un servei personalitzat. Consumir localment, també, ajuda a la construcció de municipis menys contaminants, perquè permet el desplaçament a peu i, tot plegat, té un impacte directe en la salut de les persones.

“Per Nadal, estimo Cambrils, compro a Cambrils” posa en evidència aquest tipus de model de consum responsable i sostenible i en fa sentir co-responsable a la ciutadania.

 

Nadal és una bona època per fer créixer i enxarxar tot el comerç local. De reivindicar els beneficis que aporta i que ara es fan més necessaris que mai. Per visualitzar aquest impuls, us convidem a participar en la campanya #CambrilsComerç i #NadalCambrils!

Com hi podeu participar?

 

Us proposem alguns textos que poden servir per als vostres perfils a les xarxes socials:

“Per Nadal, estimo Cambrils, compro a Cambrils” per fomentar unes compres nadalenques locals i responsables. Sumeu-vos-hi! #Cambrils Comerç i #NadalCambrils.

 

Comprant local, tots hi guanyem! A Cambrils, apostem per un model de consum responsable amb les persones i els municipis. #CambrilsComerç i #NadalCambrils.

 

Som més de 300 comerços on podràs trobar tot allò que necessites per aquestes festes. #CambrilsComerç i #NadalCambrils!

 

Per Nadal, aparadors plens de regals. Aquest Nadal, regala Cambrils! #CambrilsComerç i #NadalCambrils.

Què hi guanyem?

 

Entre tots aconseguirem fer evident, aquestes festes, que Cambrils és un municipi que aposta pel comerç local, que som moltes iniciatives enxarxades sota uns mateixos objectius i valors, que #CambrilsComerç i #NadalCambrils és allò que som, allò que ens representa i allò que ens mou.

 

A més a més, els vostres comerços es veuran reforçats comunicativament per uns valors que li són propis al comerç local: la sostenibilitat, el model de consum responsable, l’interès pel municipi, el fet de prioritzar les necessitats de les persones, etc. Consulteu programació. Consulteu programació.

bottom of page