top of page

La recepció institucional va tenir lloc diumenge al matí a la Sala de Plens de l’Ajuntament de Cambrils. Posteriorment, el grup “Collita del 52” va allargar la
festa amb un dinar de germanor.

recepció 52.jpeg

L’alcalde de Cambrils, Oliver Klein, i diversos regidors i regidores del consistori, van oferir ahir diumenge al matí una recepció institucional a un grup de 58 cambrilencs i cambrilenques han fet o faran 70 anys durant aquest any 2022.   Després de fer la fotografia oficial davant de l’Ajuntament, els i les participants van entrar a la Sala de Plens, on l’alcalde els va dirigir unes paraules i es va fer el lliurament d’obsequis. Cada homenatjat i homenatjada va rebre una làmina original diferent elaborada per l’artista cambrilenc David Callau.  

 

Posteriorment, la celebració del grup autoanomenat “Collita del 52” va continuar amb un dinar d’aniversari en un restaurant de la localitat, amenitzat amb activitats com l’elecció de la pubilla i les damisel·les d’honor.  

 

La festa de diumenge va ser l’acte principal d’un programa d’activitats que es va obrir el 12 de febrer amb un esmorzar de forquilla i s’ha allargat durant tot l’any 2022, a diferència dels aniversaris anteriors, que es concentraven en un sol dia. La colla ha organitzat visites culturals i trobades gastronòmiques.

bottom of page