top of page

L’alcalde i la regidora d’Esports van lliurar diplomes als vogadors i vogadores dels diferents equips

estrop1.jpg

L’alcalde de Cambrils, Oliver Klein, i la regidora d’Esports, Natàlia Pleguezuelos, van rebre ahir dimecres, 19 d’octubre, els esportistes dels diferents equips del club de rem Vent d’Estrop de Cambrils. L’acte, que es va celebrar a la Sala de Plens, va ser un reconeixement a la trajectòria de l’entitat, els èxits esportius assolits i la seva contribució en la difusió del nom de Cambrils arreu del territori.  

 

La recepció es va iniciar amb els parlaments de l’alcalde, la regidora i el president del club, Carles Anguera. A continuació, la cinquantena de vogadors i les vogadores participants van rebre els diplomes de reconeixement i uns obsequis de record. L’acte va acabar amb les fotografies dels equips i tècnics del club amb les autoritats assistents.

 

L’alcalde i la regidora van posar en valor la gran tasca del club en un esport tan representatiu com el rem per Cambrils i van destacar la tradició, la força i la vitalitat que té la pràctica esportiva al municipi gràcies a la potència que tenen els clubs i entitats esportives.   El club de rem Vent d’Estrop, amb vessant lúdica i competitiva, es va crear el 2004 arran de l’èxit que va tenir la iniciativa de l’Arjau de recuperar les regates populars de  Sant Pere que tradicionalment organitzava la Confraria de Pescadors. Des del 2019 l’entitat també compta amb una escola de rem per nens i nenes d’entre 10 i 15 anys, que actualment dona servei a una quarantena d’esportistes, majoritàriament nenes.  

 

A nivell de competició, el club ha guanyat nombrosos campionats al llarg de la seva trajectòria.  Destaquen especialment els resultats esportius d’aquesta darrera temporada 2021-2022, quan tres categories van guanyar la lliga, dues el Campionat de Catalunya i la resta van fer pòdium. 

bottom of page