top of page

La recepció institucional va tenir lloc diumenge al matí a la Sala de Plens de l’Ajuntament de Cambrils. Posteriorment, el grup “Collita del 52” va allargar la
festa amb un dinar de germanor.

PA234642.jpg

L’alcalde de Cambrils, Oliver Klein, i diversos regidors i regidores del consistori, van oferir ahir diumenge al migdia una recepció institucional a un grup de 30 cambrilencs i cambrilenques han fet o faran 75 anys durant aquest any 2022.  

 

Després de fer la fotografia oficial davant de l’Ajuntament, els i les protagonistes de la festa i acompanyants van entrar a la Sala de Plens. L’acte va consistir  en els parlaments de l’alcalde i del representant del grup, Jaume Sedó, i el lliurament dels obsequis dedicats a la generació del 1947. En aquesta ocasió, cada homenatjat i homenatjada va rebre una làmina original diferent elaborada pel reconegut artista cambrilenc David Callau.  

 

Abans de la recepció a l’Ajuntament, el grup va fer un recorregut per la vila amb el trenet turístic. Després de l’acte, la celebració va continuar amb un dinar conjunt d’aniversari en un restaurant de la localitat. 

bottom of page