La recepció institucional va tenir lloc diumenge al matí a la Sala de Plens de l’Ajuntament de Cambrils. Posteriorment, el grup “Collita del 52” va allargar la
festa amb un dinar de germanor.

PA234642.jpg

L’alcalde de Cambrils, Oliver Klein, i diversos regidors i regidores del consistori, van oferir ahir diumenge al migdia una recepció institucional a un grup de 30 cambrilencs i cambrilenques han fet o faran 75 anys durant aquest any 2022.  

 

Després de fer la fotografia oficial davant de l’Ajuntament, els i les protagonistes de la festa i acompanyants van entrar a la Sala de Plens. L’acte va consistir  en els parlaments de l’alcalde i del representant del grup, Jaume Sedó, i el lliurament dels obsequis dedicats a la generació del 1947. En aquesta ocasió, cada homenatjat i homenatjada va rebre una làmina original diferent elaborada pel reconegut artista cambrilenc David Callau.  

 

Abans de la recepció a l’Ajuntament, el grup va fer un recorregut per la vila amb el trenet turístic. Després de l’acte, la celebració va continuar amb un dinar conjunt d’aniversari en un restaurant de la localitat.